Materiaali ja muotoilu, kestävä kehitys ja luonto. Nämä asiat olivat suunnittelun kulmakiviä, kun OKU IKI -liikelahjamalliston suunnittelu vuonna 2020 käynnistyi. Syntyi tyylikäs OKU IKI -mallisto, joka puhuttelee saajaansa eleettömyydellään ja antaa brändillesi tilaa erottua.

ILAHDUTA, KIITÄ, PALKITSE, SITOUTA

Onnistunut liikelahja on sellainen, jota ei itse välttämättä tulisi ostaneeksi, mutta jota tulee käyttäneeksi vuosien, jopa vuosikymmenten ajan. Liikelahjalla voi ilahduttaa, kiittää, palkita, sitouttaa, huomaavaisesti muistaa. Lahjasta voivat ilahtua yhtä lailla omat työntekijät, asiakkaat kuin yhteistyö-kumppanitkin. OKU IKI -liikelahja on ilo antaa ja saada.

OKU IKI -Paukkupatruuna

Konstailematon kotimainen

Materiaalina
anodisoitu alumiini

Paukkupatruuna
sisältää neljä
snapsipikaria

Paukkupatruunan
korkeus 118 mm
Halkaisija 46 mm

Materiaalina
ruostumaton teräs

paino Snapsipikarin
kanssa 300 g

Snapsipikarin
tilavuus 3 cl

OKU IKI -paukkupatruuna on saanut muotonsa haulikonpatruunasta. Paukkupatruunan säilytyspakkaus on valmistettu anodisoidusta alumiinista. Säilytyspakkauksen kantaosa on väriltään kultainen. Hylsyosan värivaihtoehtoina ovat musta ja punainen.

OKU IKI -paukkupatruuna sisältää neljä ruostumattomasta teräksestä valmistettua snapsipikaria. Patruuna avautuu ja sulkeutuu kierrekannella. Paukkupatruuna on mitoiltaan ja painoltaan ketterä matkassa kulkija!

LASERMERKKAUS
OKU IKI -liikelahjatuotteisiin on mahdollista tehdä asiakkaan toivoma lasermerkkaus. Lasermerkkaus toteutetaan omassa tuotannossamme, tarkasti sovitulle alueelle ja toivotussa koossa myös kaareville pinnoille.

TILAA OKU IKI -PAUKKUPATRUUNA
Hinta on 109,00 euroa, hintaan sisältyy alv 24%.

Minimitilausmäärä 1 kpl.

Kartiosnapsipikarit ovat tilattavissa myös erillisinä tuotteina! Tutustu OKU IKI -malliston teräksisiin snapsipikareihin tarkemmin!

Tiedusteluihin ja eritystoiveisiin vastaa mielellään

Jarmo Eklund
0500 196 710
jarmo.eklund@oku.fi

Ota yhteyttä

Luonto ja ihmisen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Luonto auttaa meitä palautumaan; sydämen syke rauhoittuu, verenpaine laskee. Luonto onkin mitä parhain stressin kampittaja!

Luonto tarjoaa parastaan meistä jokaiselle – patikoijalle, pyöräilijälle, melojalle, hiihtäjälle, satunnaiselle samoilijalle sekä kalastuksen ja metsästyksen harrastajalle. Tauon tullen, nuotiotulilla, levähdyksen lomassa retkikaverina kulkee myös OKU IKI.

OKU IKI – teräksiset snapsipikarit

Snapsipikarien aatelia

Materiaali
ruostumatonta
terästä

Korkeus 57 mm
Halkaisija 35 mm

Tilavuus 3 cl

Materiaali
ruostumatonta
terästä

Korkeus 58 mm
Halkaisija 36 mm

Tilavuus 4 cl

OKU IKI -kartiosnapsi on pikari, jonka metsänkävijä nappaa tottuneella otteella esille silloin, kun on kaatoryypyn aika. OKU IKI -kartiosnapsipikari on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Pelkistetty muotokieli tekee kunniaa elämykselliselle hetkelle, jolloin on aika juhlistaa onnistumista ja nauttia!

LASERMERKKAUS
OKU IKI -snapsipikareihin on mahdollista tehdä asiakkaan toivoma lasermerkkaus. Lasermerkkaus toteutetaan omassa tuotannossamme, tarkasti sovitulle alueelle ja toivotussa koossa myös kaareville pinnoille.

TILAA OKU IKI -Kartiosnapsi
OKU IKI -kartiosnapsi myydään neljän kappaleen pakkauksina
Hinta on 78,00 euroa, hintaan sisältyy alv 24%.

Minimitilausmäärä 1 kpl.

”Tynnyri” on ikiaikainen tilavuusmitta, jolla mitattiin yhtä lailla viljaa kuin nesteitäkin – kaiketi enimmäkseen viiniä ja olutta. Tarina kertoo, että 1800-luvulla pelkästään Britanniassa töitä teki kymmenien tuhansien tynnyrintekijöiden ammattikunta.

OKU IKI -tynnyrisnapsilasi on saanut muotonsa teollisuuden öljytynnyristä. Tynnyrisnapsipikari on metsästäjän ja eränkävijän silmäterä, joka pakataan huolellisesti mukaan retkireppuun. Tynnyrisnapsipikariin juomaa sopii 4 senttilitran verran – juuri sopivasti ylevöittämään mieleenpainuvia hetkiä.

LASERMERKKAUS
OKU IKI -snapsipikareihin on mahdollista tehdä asiakkaan toivoma lasermerkkaus. Lasermerkkaus toteutetaan omassa tuotannossamme, tarkasti sovitulle alueelle ja toivotussa koossa myös kaareville pinnoille.

TILAA OKU IKI -tynnyrisnapsi
OKU IKI -tynnyrisnapsi myydään neljän kappaleen pakkauksina
Hinta on 78 euroa, hintaan sisältyy alv 24%.

Minimitilausmäärä 1 kpl.

Tiedusteluihin ja eritystoiveisiin vastaa mielellään

Jarmo Eklund
0500 196 710
jarmo.eklund@oku.fi

Ota yhteyttä

OKU IKI -tuotteiden juuret ovat Outokummussa, Pohjois-Karjalassa. OKU IKI -tuotteet valmistaa Okun Koneistuspalvelu Oy (Oku). Oku on hienomekaniikan ja tarkkuustyöstön erikoiskoneistamo. Perheyhtiö on perustettu vuonna 1978.

OKU IKI – intohimosta metalliin!