Oku IKI -lahjatuotteet

Paukkupatruuna

109,00  / kpl

OKU IKI -paukkupatruuna on saanut muotonsa haulikonpatruunasta. Paukkupatruunan säilytyspakkaus on valmistettu anodisoidusta alumiinista. OKU IKI -paukkupatruuna sisältää neljä ruostumattomasta teräksestä valmistettua snapsipikaria. Patruuna avautuu ja sulkeutuu kierrekannella. Paukkupatruuna on mitoiltaan ja painoltaan ketterä matkassa kulkija!

Värivaihtoehdot

Product total

Options total

Grand total

kpl

Patruuna

Materiaali Anodisoitu alumiini
Mitat Korkeus 118 mm, Halkaisija 46 mm

 

Snapsipikari

Materiaali Ruostumaton teräs
Tilavuus 3 cl
ALV Hinta sisältää arvonlisäveron
Pakkaus Tuote toimitetaan lahjapakattuna

Lasermerkkaus

OKU IKI -lahjatuotteisiin on mahdollista tehdä asiakkaan toivoma lasermerkkaus. Lasermerkkaus toteutetaan omassa tuotannossamme, tarkasti sovitulle alueelle ja toivotussa koossa myös kaareville pinnoille. Lasermerkkauksen hinta on aina tapauskohtainen.

Jos tuotteeseen toteutetaan asiakaskohtaisia toiveita, kuten laserkaiverruksia, tilataan tuotteet suoraa tehtaan edustajan kautta. Verkkokaupan kautta voidaan tilata ainoastaan OKU IKI -vakiomerkinnöillä olevia tuotteita.

Ota yhteyttä

Toimitusaika

Tyypillisesti toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Jos varastotilanne ei mahdollista nopeaa toimitusta, otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme toimitusajasta. Lasermerkattujen tuotteiden toimitusaika sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.