OKU IKI -ehtoollispikari on suomalaista muotoilua parhaimmillaan – selkeälinjainen, mittasuhteiltaan harkittu ja käyttötilanteessa vakaa käsitellä.

Pikarin pelkistetty muotokieli viestii ehtoollisen ydinajatuksesta – ehtoollisen olemus perustuu Kristuksen työhön, ei ehtoollisen jakajaan tai vastaanottajaan.

Eleettömästi muotoiltu OKU IKI -ehtoollispikari soveltuu hyvin myös jo käytössä olevan pikarimalliston täydennykseksi.

HYGIEENISYYS JA KESTÄVYYS

Ehtoollispikarien materiaalina on ruostumaton teräs. Materiaalina ruostumaton teräs on kestävä ja hygieeninen. OKU IKI -ehtoollispikarit ovat konepesun kestäviä.

Pikarit on suunniteltu niin, ettei pikariin jää pesussa vesi- tai kalkkikertymiä. OKU IKI -ehtoollispikarien ruostumaton teräspinta säilyy käytössä moitteettomana ilman erityisiä huoltotoimenpiteitä.

KÄYTÄNNÖN SUJUVUUTTA

Seurakunnissa suntiot, seurakuntamestarit ja vahtimestarit huolehtivat lukuisista jumalanpalveluksiin ja kirkollisiin tapahtumiin liittyvistä töistä. Yksi tärkeä osa työnkuvaa ovat ehtoollisjärjestelyt. Valmistusmateriaalinsa ansioista OKU IKI -ehtoollispikarien käsittely on helppoa ja nopeaa verrattuna esimerkiksi hopeasta tai tinasta valmistetun ehtoollisvälineistön käsittelyyn.

Ehtoollispikari

OKU IKI -ehtoollispikarin vakiomallistosta on valittavissa kaksi eri kokoa:

Korkeus 66 mm
Halkaisija 39 mm

Tilavuus 1 cl

paino 85 g

Korkeus 72 mm
Halkaisija 44 mm

Tilavuus 1,5 cl

paino 98 g

ASIAKASKOHTAISET TOIVEET

OKU IKI -ehtoollispikarit voidaan valmistaa myös asiakkaan omien mittatoiveiden mukaisesti. Niin ikään pikarit voidaan puhalluttaa myös mattapintaisiksi.

Ehtoollispikareihin on mahdollista tehdä myös asiakkaan toivoma lasermerkkaus, kuten seurakunnan vaakuna tai vaikkapa vuosiluku. Lasermerkkaus toteutetaan omassa tuotannossamme, tarkasti sovitulle alueelle ja toivotussa koossa myös kaareville pinnoille.

HINTA JA TUOTETIEDUSTELUT

Suuremman vakiomallisen OKU IKI -ehtoollispikarin hinta on 29,00 euroa, hintaan sisältyy alv 24%.

Pienemmän vakiomallisen OKU IKI -ehtoollispikarin hinta on 25,00 euroa, hintaan sisältyy alv 24%.

Minimitilausmäärä on 20 kappaletta.

Mittatilaustyönä valmistettavien OKU IKI -ehtoollispikarien hinnat sovitaan asiakaskohtaisesti.

Tiedusteluihin ja eritystoiveisiin vastaa mielellään

Jarmo Eklund
0500 196 710
jarmo.eklund@oku.fi

Ota yhteyttä

OKU IKI -tuotteiden juuret ovat Outokummussa, Pohjois-Karjalassa. OKU IKI -tuotteet valmistaa Okun Koneistuspalvelu Oy (Oku). Oku on hienomekaniikan ja tarkkuustyöstön erikoiskoneistamo. Perheyhtiö on perustettu vuonna 1978.

OKU IKI – intohimosta metalliin!