OKU IKI -ehtoollispikari on suomalaista muotoilua parhaimmillaan – selkeälinjainen, mittasuhteiltaan harkittu ja käyttötilanteessa vakaa käsitellä.
Eleettömästi muotoiltu OKU IKI -ehtoollispikari soveltuu hyvin myös jo käytössä olevan pikarimalliston täydennykseksi.

EHTOOLLISPIKARI 1,5 cl
29,00 €

Osta

EHTOOLLISPIKARI 1 cl
25,00 €

Osta

HYGIEENISYYS JA KESTÄVYYS

Ehtoollispikarien materiaalina on ruostumaton teräs. Materiaalina ruostumaton teräs on kestävä ja hygieeninen. OKU IKI -ehtoollispikarit ovat konepesun kestäviä.

Pikarit on suunniteltu niin, ettei pikariin jää pesussa vesi- tai kalkkikertymiä. OKU IKI -ehtoollispikarien ruostumaton teräspinta säilyy käytössä moitteettomana ilman erityisiä huoltotoimenpiteitä.

KÄYTÄNNÖN SUJUVUUTTA

Seurakunnissa suntiot, seurakuntamestarit ja vahtimestarit huolehtivat lukuisista jumalanpalveluksiin ja kirkollisiin tapahtumiin liittyvistä töistä. Yksi tärkeä osa työnkuvaa ovat ehtoollisjärjestelyt. Valmistusmateriaalinsa ansioista OKU IKI -ehtoollispikarien käsittely on helppoa ja nopeaa verrattuna esimerkiksi hopeasta tai tinasta valmistetun ehtoollisvälineistön käsittelyyn.

Ehtoollispikari

Ehtoollispikari 1,5 cl

Sujuvoita ehtoollisjärjestelyjä valitsemalla OKU IKI -ehtoollispikari. Pikari on konepestävä ja suunniteltu niin, että konepesussa siihen ei jää vesi- ja kalkkikertymiä. Teräspinta ei myöskään vaadi erityisiä huoltotoimenpiteitä.

Minimitilausmäärä 20 kpl.

Tutustu tuotteeseen

Ehtoollispikari 1 cl

Ehtoollispikari 1 cl hieman isosiskoaan pienempi ja tilaa säästävämpänä. Ehtoollispikari on konepestävä ja suunniteltu niin, että konepesussa siihen ei jää vesi- ja kalkkikertymiä. Teräspinta ei myöskään vaadi erityisiä huoltotoimenpiteitä.

Minimitilausmäärä 20 kpl.

Tutustu tuotteeseen

OKU IKI -tuotteiden juuret ovat Outokummussa, Pohjois-Karjalassa. OKU IKI -tuotteet valmistaa Okun Koneistuspalvelu Oy (Oku). Oku on hienomekaniikan ja tarkkuustyöstön erikoiskoneistamo. Perheyhtiö on perustettu vuonna 1978.

OKU IKI – intohimosta metalliin!