Oku IKI -lahjatuotteet

Kartiosnapsi

78,00  4 kpl pakkaus

OKU IKI -kartiosnapsi on pikari, joka on tehty kestämään niin materiaaliltaan kuin muotoilultaan. OKU IKI -kartiosnapsipikari on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sisäkkäin pidottavaksi. Pelkistetty muotokieli tekee kunniaa elämykselliselle hetkelle, jolloin on aika juhlistaa onnistumista ja nauttia!

pakkausta
Materiaali Ruostumaton teräs
Mitat Korkeus 57 mm, Halkaisija 35 mm
Tilavuus 3 cl
ALV Hinta sisältää arvonlisäveron
Pakkaus Tuote toimitetaan lahjapakattuna

Lasermerkkaus

OKU IKI -lahjatuotteisiin on mahdollista tehdä asiakkaan toivoma lasermerkkaus. Lasermerkkaus toteutetaan omassa tuotannossamme, tarkasti sovitulle alueelle ja toivotussa koossa myös kaareville pinnoille. Lasermerkkauksen hinta on aina tapauskohtainen.

Jos tuotteeseen toteutetaan asiakaskohtaisia toiveita, kuten laserkaiverruksia, tilataan tuotteet suoraa tehtaan edustajan kautta. Verkkokaupan kautta voidaan tilata ainoastaan OKU IKI -vakiomerkinnöillä olevia tuotteita.

Ota yhteyttä

Toimitusaika

Tyypillisesti toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Jos varastotilanne ei mahdollista nopeaa toimitusta, otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme toimitusajasta. Lasermerkattujen tuotteiden toimitusaika sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.