Oku IKI -lahjatuotteet

Tynnyrisnapsi

78,00  4 kpl pakkaus

OKU IKI -tynnyrisnapsilasi on saanut muotonsa teollisuuden öljytynnyristä. Tynnyrisnapsipikariin juomaa sopii 4 senttilitran verran – juuri sopivasti ylevöittämään mieleenpainuvia hetkiä.

”Tynnyri” on ikiaikainen tilavuusmitta, jolla mitattiin yhtä lailla viljaa kuin nesteitäkin – kaiketi enimmäkseen viiniä ja olutta. Tarina kertoo, että 1800-luvulla pelkästään Britanniassa töitä teki kymmenien tuhansien tynnyrintekijöiden ammattikunta.

pakkausta
Materiaali Ruostumaton teräs
Mitat Korkeus 58 mm, Halkaisija 36 mm
Tilavuus 4 cl
ALV Hinta sisältää arvonlisäveron
Pakkaus Tuote toimitetaan lahjapakattuna

Lasermerkkaus

OKU IKI -lahjatuotteisiin on mahdollista tehdä asiakkaan toivoma lasermerkkaus. Lasermerkkaus toteutetaan omassa tuotannossamme, tarkasti sovitulle alueelle ja toivotussa koossa myös kaareville pinnoille. Lasermerkkauksen hinta on aina tapauskohtainen.

Jos tuotteeseen toteutetaan asiakaskohtaisia toiveita, kuten laserkaiverruksia, tilataan tuotteet suoraa tehtaan edustajan kautta. Verkkokaupan kautta voidaan tilata ainoastaan OKU IKI -vakiomerkinnöillä olevia tuotteita.

Ota yhteyttä

Toimitusaika

Tyypillisesti toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Jos varastotilanne ei mahdollista nopeaa toimitusta, otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme toimitusajasta. Lasermerkattujen tuotteiden toimitusaika sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.