Materiaali ja muotoilu, kestävä kehitys ja luonto. Nämä asiat olivat suunnittelun kulmakiviä, kun OKU IKI -liikelahjamalliston suunnittelu vuonna 2020 käynnistyi. Syntyi tyylikäs OKU IKI -mallisto, joka puhuttelee saajaansa eleettömyydellään ja antaa brändillesi tilaa erottua.

PAUKKUPATRUUNA
Sisältää 4 kpl Kartiosnapseja
109,00 €

Tutustu tuotteeseen

KARTIOSNAPSI
4 kpl pakkaus
78,00 €

Tutustu tuotteeseen

TYNNYRINAPSI
4 kpl pakkaus
78,00 €

Tutustu tuotteeseen

ILAHDUTA, KIITÄ, PALKITSE, SITOUTA

Onnistunut lahja on sellainen, jota ei itse välttämättä tulisi ostaneeksi, mutta jota tulee käyttäneeksi vuosien, jopa vuosikymmenten ajan. Lahjalla voi ilahduttaa, kiittää, palkita, sitouttaa, huomaavaisesti muistaa. Liikelahjasta puolestaan voivat ilahtua yhtä lailla omat työntekijät, asiakkaat kuin yhteistyö-kumppanitkin. OKU IKI -lahjatuote on ilo antaa ja saada.

OKU IKI -Paukkupatruuna

Lahja joka kruunaa metsästyshetken ja muistuttaa metsästäjää antajastaan!

Haulikonpatruunasta ideansa saanut anodisoidusta alumiinista valmistettu snapsipikarikotelo sisältää 4 ruostumattomasta teräksestä valmistettua snapsipikaria. Aito, kestävä ja kotimainen.

Viimeistele tuote personoidulla kaiverruksella.

Tutustu tuotteeseen

Luonto ja ihmisen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Luonto auttaa meitä palautumaan; sydämen syke rauhoittuu, verenpaine laskee. Luonto onkin mitä parhain stressin kampittaja!

Luonto tarjoaa parastaan meistä jokaiselle – patikoijalle, pyöräilijälle, melojalle, hiihtäjälle, satunnaiselle samoilijalle sekä kalastuksen ja metsästyksen harrastajalle. Tauon tullen, nuotiotulilla, levähdyksen lomassa retkikaverina kulkee myös OKU IKI.

OKU IKI – teräksiset snapsipikarit

OKU IKI -Kartiosnapsi

Kartiosnapsi on snapsipikareiden aatelia, jonka ajaton yksinkertainen muotoilu sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sisäkkäin pinoamisen vuoksi pikarit mahtuvat pieneen tilaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pikari on kestävä ja helppohoitonen.

Myydään 4 kpl pakkauksissa.

Tutustu tuotteeseen

OKU IKI -tynnyrisnapsi

Persoonallinen snapsipikari on saanut muotonsa teollisuuden öljytynnyristä. Ruostumattomasta teräksestä kotimaassa valmistettu pikari on kestävä valinta, niin reissuille kuin kotiin.

Myydään 4 kpl pakkauksissa.

Tutustu tuotteeseen

OKU IKI -tuotteiden juuret ovat Outokummussa, Pohjois-Karjalassa. OKU IKI -tuotteet valmistaa Okun Koneistuspalvelu Oy (Oku). Oku on hienomekaniikan ja tarkkuustyöstön erikoiskoneistamo. Perheyhtiö on perustettu vuonna 1978.

OKU IKI – intohimosta metalliin!